TRANSPORT GRATUIT

Toate comenzile beneficiaza de transport gratuit. In prezent, produsele se livreaza prin Curier rapid: Same Day, Urgent Cargus.

Expedierea se face in 24 – 48 ore (in zilele lucratoare) de la finalizarea comenzii. Comenzile incheiate inainte de ora 14:00 sunt expediate in aceeasi zi in intervalul Luni-Vineri.
Sambata, duminica si de sarbatori legale se primesc comenzi on-line dar termenul de expediere curge incepand cu prima zi lucratoare ce urmeaza.

RETUR

In cazul in care coletele primite au ambalajul deteriorat sau sunt desigilate, despachetate va rugam sa refuzati pachetul.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice sunt exceptate de la dreptul de retragere(retur).

Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sigilate. Nu pot fi returnate in alt ambalaj sau desigilate, avand in vedere ca prin natura lor sunt sterile si se pot folosi doar la momentul desigilarii.

ECHO CLUB EVENTS SRL va rambursa sumele platite de Cumparator pentru livrarea produselor fara a ii solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre Cumparator.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 5-30 de zile de la acceptarea returului.